top of page
Tarieven

Klik op de onderstaande links om de tarievenlijsten van de tandartspraktijk te bekijken (PDF).

Factuur betalen

Voor het versturen en innen van rekeningen werkt Mondzorgpraktijk Nijmegen samen met Infomedics. Infomedics declareert uw rekening bij uw zorgverzekeraar. 

Het openstaand bedrag betaalt u aan Infomedics. Heeft u een vraag over de hoogte van de vergoeding op uw rekening? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Staat er geen vergoeding op de rekening? Betaal dan eerst het openstaand bedrag aan Infomedics en controleer daarna of u de rekening nog kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u kosteloos uitstel van betaling aanvragen. Ook kunt u tegen kosten een betalingsregeling treffen. 

logo_infomedics.png
Regel het online!

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken rondom de betaling van uw rekening snel en eenvoudig regelen, denk bijvoorbeeld aan:

  • Status van uw betaling controleren

  • Betalingsregeling treffen

  • Veelgestelde vragen bekijken

Heeft u liever persoonlijk contact? De klantenservice van Infomedics is bereikbaar op telefoonnummer 036 - 2031900 van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Om rekeningen snel en correct te kunnen verwerken, delen wij uw gegevens met Infomedics. Infomedics doet er alles aan om uw gegevens maximaal te beveiligen, uiteraard voldoen zij aan alle geldende wetten en regels rondom privacybescherming. Informatie over hoe Infomedics omgaat met de bescherming van privacygevoelige informatie vindt u hier.

bottom of page