Kwalitatieve mondzorg in Nijmegen

Bent u op zoek kwalitatieve mondzorg in Nijmegen? Als mondzorgpraktijk is het ons doel om u kwalitatieve zorg te bieden afgestemd op uw mond, wensen en budget. Dit doen wij door hoge eisen te stellen aan ons werk en u net dat beetje extra te bieden op het gebied van preventie en mondhygiëne. Onderdeel van onze werkwijze is dat wij u doorverwijzen als wij denken dat iemand anders het beter kan. Elke dag staat ons ervaren en enthousiaste team voor u klaar om zorg te dragen voor uw mondgezondheid. Uw mondgezondheid is namelijk van groot belang voor uw algehele gezondheid. Wist u dat het risico op hart- en vaatziekten wordt verhoogd als u een slechte mondgezondheid heeft? Ook kunt u hierdoor eerder last krijgen van wondjes en aften in uw mond. Door regelmatig een bezoek te brengen aan onze praktijk wordt ervoor gezorgd dat uw mondgezondheid zo optimaal mogelijk blijft. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Wij zijn bereikbaar op 024-3609825.

BEHANDELINGEN

Algemene tandheelkunde is het voorkomen en planmatig verhelpen van algemene klachten en het bieden van periodieke gebitscontroles en gebitssaneringen volgens de nieuwste ontwikkelingen. 

Klik hier voor meer informatie.

Veel problemen in de mond ontstaan door tandplak op en tussen de tanden en kiezen.  Tijdens de controle nemen wij uw dagelijkse mondverzorging met u door en hoe u die kunt verbeteren.

Heeft u gezonde tanden, maar wilt u een mooier gebit? Dan kunt u ook voor esthetiek bij ons terecht om uw wensen te bespreken. 

 

Klik hier voor meer informatie.

Om gebitsproblemen op latere leeftijd te voorkomen, is tandzorg van kinds af aan belangrijk. Wij besteden daarom veel aandacht aan preventie d.m.v. bijvoorbeeld poetslessen.

Klik hier voor meer informatie.

Mondzorg in Nijmegen en angstbehandeling

Ziet u nu al op tegen een bezoek aan onze praktijk voor mondzorg in Nijmegen? Voor sommige mensen is een bezoek aan de tandarts niet prettig omdat zij bang zijn voor de tandarts. Herkent u zich hierin? Dan is het goed om te weten dat u niet de enige bent! U doet er goed aan om met ons over uw angst te praten. Als tandartspraktijk in Nijmegen vinden wij het belangrijk om ruim de tijd voor u te nemen. We bespreken eerst wat er eventueel nodig is en maken samen met u een stappenplan. Op die manier zorgen wij ervoor dat een behandeling zo prettig mogelijk verloopt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een lichte verdoving om minder pijn te voelen. Wilt u weten wat wij als tandarts in Nijmegen voor u kunnen doen om het tandartsbezoek zo prettig mogelijk te maken? Schroom niet om contact op te nemen!

Mondzorg in Nijmegen voor volwassenen en kinderen

Natuurlijk is het beter om angst te voorkomen. Wij adviseren u om uw kinderen al vroeg mee te nemen naar de praktijk als u zelf een behandeling voor mondzorg in Nijmegen bij ons in de praktijk hebt gepland. Hierdoor wennen ze aan de tandarts-omgeving en maken ze op speelse wijze kennis met de beweegbare stoel en bijbehorende instrumenten. Onze praktijk verwelkomt dus cliënten van alle leeftijden. Zo bieden wij behandelingen aan op het gebied van algemene tandheelkunde, cosmetische behandeling en jeugdtandverzorging. Bent u op zoek naar een tandarts? Meldt u aan als nieuwe patiënt bij onze tandartspraktijk in Nijmegen door het aanmeldformulier in te vullen. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij telefonisch contact op voor het inplannen van een afspraak.

KRT-logo-web-transparant.png

© 2020 Mondzorgpraktijk Nijmegen