top of page

Tandartspraktijk in Nijmegen voor iedere leeftijd

In onze tandartspraktijk in Nijmegen heten wij patiënten van iedere leeftijd welkom! Ook kinderen kunnen bij ons langskomen voor controle. Hoe eerder kinderen meekomen met de ouders hoe eerder zij wennen aan het idee om bij de tandarts langs te gaan. Vanaf de leeftijd van 2 jaar hoeven zij pas echt in de stoel. Deze stap pakken wij spelenderwijs aan waardoor kinderen het blijvend fijn vinden om naar de tandarts te gaan. Is uw kind langs geweest in onze praktijk in Nijmegen voor mondzorg? Dan mag hij/zij een nieuwe tandenborstel uitzoeken! Zo stemmen wij de behandeling af op de leeftijd en behoeftes van uw kind. Als er bijvoorbeeld een gaatje is ontstaan gaan wij dit natuurlijk vullen. Dit doen wij door stapsgewijs uit te leggen wat er gaat gebeuren en uw kind te betrekken bij de behandeling. ‘Samen’ maken we er weer een mooie tand of kies van! Meer weten over onze werkwijze als tandartspraktijk in Nijmegen? Mail naar info@mondzorgpraktijknijmegen.nl voor al uw vragen.

BEHANDELINGEN

Algemene tandheelkunde is het voorkomen en planmatig verhelpen van algemene klachten en het bieden van periodieke gebitscontroles en gebitssaneringen volgens de nieuwste ontwikkelingen. 

Klik hier voor meer informatie.

Veel problemen in de mond ontstaan door tandplak op en tussen de tanden en kiezen.  Tijdens de controle nemen wij uw dagelijkse mondverzorging met u door en hoe u die kunt verbeteren.

Heeft u gezonde tanden, maar wilt u een mooier gebit? Dan kunt u ook voor esthetiek bij ons terecht om uw wensen te bespreken. 

 

Klik hier voor meer informatie.

Om gebitsproblemen op latere leeftijd te voorkomen, is tandzorg van kinds af aan belangrijk. Wij besteden daarom veel aandacht aan preventie d.m.v. bijvoorbeeld poetslessen.

Klik hier voor meer informatie.

Tandartspraktijk in Nijmegen zorgt voor verbetering van mondhygiëne

Bij onze tandartspraktijk in Nijmegen kunt u uiteraard terecht voor algemene tandheelkunde. Hierbij kunt u denken aan periodieke gebitscontroles en gebitssaneringen volgens de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast ligt onze focus op preventie en mondhygiëne. Veel problemen in de mond ontstaan namelijk door tandplak op en tussen de tanden en kiezen. Tijdens de controle nemen wij uw dagelijkse mondverzorging met u door en adviseren wij hoe u deze kunt verbeteren. Ook bij een controle bij kinderen geven wij u als ouders advies over het voorkomen van gaatjes. Als kinderen wat ouder worden kunnen ze van ons ook een poetsinstructie krijgen. Bent u op zoek naar een tandarts in Nijmegen die persoonlijk en deskundig te werk gaat? Wij heten u van harte welkom binnen onze praktijk! Vul het aanmeldformulier in en wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact op voor het maken van een afspraak.

Tandartspraktijk Nijmegen.jpg

Tandartspraktijk in Nijmegen biedt ook cosmetische behandelingen aan

Uiteraard houden wij als tandartspraktijk in Nijmegen tijdens alle behandelingen rekening met de esthetiek. In sommige gevallen kan dit ook het hoofddoel van de behandeling zijn. Vaak wordt er dan gekeken naar het plaatsen van facings of het bleken van de tanden. Als tandartspraktijk in Nijmegen maken wij het mogelijk dat u uw tanden zelf op een verantwoorde en veilig manier kunt bleken. Door de gebruikte technieken raken de tanden niet beschadigd en worden ze nooit lichter dan ze oorspronkelijk waren. Laat ons weten welke wensen u heeft en wij denken graag met u mee! Schroom niet om contact op te nemen.

bottom of page