top of page

Tandarts in Nijmegen stelt uw wensen centraal

Bent u op zoek naar een tandarts in Nijmegen die uw wensen centraal stelt? Voor ons is dit vanzelfsprekend en onderdeel van onze kwaliteitsgerichte werkwijze. Wij vinden het fijn om persoonlijk contact te hebben met onze patiënten zodat we daadwerkelijk tegemoet kunnen komen aan uw wensen. Wilt u mooie witte tanden? Of wilt u verlost worden van een spleetje tussen uw tanden? In dat geval kunnen facings een oplossing zijn. Facings zijn laagjes tandkleurig materiaal die op de tand worden geplakt. Hiermee kan de kleur en de vorm van uw tand worden veranderd. Voor wittere tanden kan een bleekbehandeling ook uitkomst bieden. Welke wensen heeft u? Kom een keer langs om kennis te maken en ervaar hoe het is om zorg op maat te ontvangen. Bel naar onze tandartspraktijk in Nijmegen om een afspraak in te plannen.

BEHANDELINGEN

Algemene tandheelkunde is het voorkomen en planmatig verhelpen van algemene klachten en het bieden van periodieke gebitscontroles en gebitssaneringen volgens de nieuwste ontwikkelingen. 

Klik hier voor meer informatie.

Veel problemen in de mond ontstaan door tandplak op en tussen de tanden en kiezen.  Tijdens de controle nemen wij uw dagelijkse mondverzorging met u door en hoe u die kunt verbeteren.

Heeft u gezonde tanden, maar wilt u een mooier gebit? Dan kunt u ook voor esthetiek bij ons terecht om uw wensen te bespreken. 

 

Klik hier voor meer informatie.

Om gebitsproblemen op latere leeftijd te voorkomen, is tandzorg van kinds af aan belangrijk. Wij besteden daarom veel aandacht aan preventie d.m.v. bijvoorbeeld poetslessen.

Klik hier voor meer informatie.

Algemene tandheelkunde bij tandarts in Nijmegen

Wilt u uw tanden in een zo goed mogelijke conditie houden? Of bent u op zoek naar een tandarts in Nijmegen om uw klachten te verhelpen? In beide gevallen kunt u bij ons langskomen voor een controle of afspraak om uw klachten te verhelpen. Zo kunt u bij ons terecht voor het laten uitvoeren van een periodieke controle. Daarbij wordt er gecontroleerd op cariës (gaatjes) en op de conditie van de slijmvliezen en het tandvlees (parodontium). Als er sprake is van een geringe hoeveelheid tandsteen wordt deze direct verwijderd door de tandarts of preventie-assistente. Is het weefsel in de wortels van uw tanden of kiezen ontstoken? Dat kan helaas niet meer genezen en dan is een wortelkanaalbehandeling nodig. Wilt u meer weten over behandelmogelijkheden op het gebied van mondzorg in Nijmegen? Schroom niet om contact op te nemen.

Tandarts Nijmegen .jpg

Gaatjes vullen bij tandarts in Nijmegen

Als tandarts in Nijmegen voorkomen wij het liefst zo veel mogelijk dat er gaatjes gevuld moeten worden. Toch kan het, ondanks een goede mondverzorging, voorkomen. Wij controleren of er gaatjes zijn door regelmatig röntgenfoto’s te maken. Het hangt af van de conditie van uw gebit hoe vaak dit gebeurt. Mocht het zo zijn dat er gaatjes zijn, wordt voor het vullen van de gaatjes alleen gebruik gemaakt van wit vulmateriaal (composiet). Na de vervaardiging van de restauratie behoudt u dus gewoon uw eigen tandkleur. Na de behandeling kunt u gewoon weer eten en drinken omdat wij de vulmaterialen meteen uitharden. Wilt u zich aanmelden bij een tandarts in Nijmegen? Bekijk via Zorgkaart Nederland hoe onze patiënten ons team ervaren. Via het aanmeldformulier kunt u zich aanmelden bij onze tandartspraktijk in Nijmegen.

bottom of page